قطع درختان باغ قلهک سند جدیدی برای رفع تصرف غاصبانه انگلیس است
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با بیان اینکه براساس قواعد نظامی، انگلیس باز هم جناح داده است، گفت: جمهوری اسلامی ایران برای بازپسگیری باغ قلهک علاوه بر مجموعه اسناد متقن گذشته به اسناد جدیدتری نیز برای رفع تصرف غاصبانه انگلیس از این باغ دست پیدا کرده است.به گزارش حیات ، سردار سیدمحمد باقرزاده با بیان اینکه قطع درختان باغ قلهک مجوز جدیدی برای الغای تصرف غاصبانه انگلیس از باغ قلهک است، اظهار داشت: براساس تبصره یک ماده 6 قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها مصوب سال 59 کشور هر کسی عامداً فضای سبزی را تخریب کند آن ملک به تصرف شهرداری درمیآید تا برای محرومان تبدیل به پارک عمومی شود.
وی با بیان اینکه حداقل درختهای قطع شده برابر قانون 31 اصله درخت است، افزود: با توجه به اینکه تعداد درختان قطع شده توسط انگلیس بالغ بر 340 اصله درخت است، فرد متخلف علاوه بر شش ماه تا 3 سال حبس تعزیری از وی الغای مالکیت میشود.
رئیس بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: براساس قواعد نظامی، انگلیس باز هم جناح داده است و عملاً جمهوری اسلامی ایران برای بازپسگیری باغ قلهک علاوه بر مجموعه اسناد و مدارک متقن که تاکنون در اختیار داشته است به اسناد جدیدتری نیز برای رفع تصرف غاصبانه از باغ قلهک دست پیدا کرده است که امید است مورد توجه مسئولان وزارت امور خارجه قرار بگیرد.انتهای پیام